HAPPY AVENUE + DIZKUZZ: 8 juni in Waterfront

Voorafgaand aan Happy Avenue is er weer een Dizkuzz. Deze keer krijg je antwoord op vragen als: Wat is netwerken, wat is het nut ervan en natuurlijk: hoe doe je dat? Want hoe leg je nu eigenlijk een netwerk aan en hoe breid je het uit? Hoe leer je de juiste mensen kennen en hoe zet je dat netwerk vervolgens succesvol in? In deze discussie vier panelleden die je uitleg geven over het nut van netwerken en de kracht ervan.
Bevestigde panelleden: Henk Koolen (Paard van Troje), Ingmar Griffioen (MusicFrom.nl), Donica Buisman.

Vrijdagavond 8 juni pakt Happy Avenue weer eens ouderwetsch uit met een tjokvol programma in de grote zaal en het café van WaterFront. Onder het motto : 'Laat je eens verrassen!' is er een line-up samengesteld die zeker niet voor één gat te vangen is. Wat dacht je van het trio Marie Celeste en de Belgische Monokiri of voor de electronische liefhebbers the The Mirror Conspiracy. Ook brengen we je Firetime, het energieke emorock-screamo trio A Fire From Above en tot slot, all the way from Schiedam; Crowjane. Uiteraard is dit niet nog niet alles want een avondje Happy Avenue is natuurlijk niets zonder de de beelden van de VJlantics, de nodige kunstenaars en een vette afterparty!

Joeri | 24-05-2007


Martine zegt Happy Avenue goodbye

Martine Meijer, één van de oprichters van Happy Avenue zegt Happy Avenue forgood goodbye en verlaat het kunstcollectief.
Na maarliefst 8 Happy Avenue's en heel veel Happy Party's te hebben gegeven heeft martine besloten dat het tijd is voor iets anders. "Het is tijd voor iets anders." Aldus Martine.

Martine Meijer heeft zich jaren lang ingezet voor de promotie van talloze bands, DJ's en VJ's. In samenwerking met Jessie Pley en Sindee van der Heijden heeft ze Happy Avenue samen met Sander Carree opgezet. Het begon met een leuk feesie, maar ondertussen is Happy Avenue een begrip geworden in Rotterdam en worden er nogsteeds vele festivals georganiseerd.

Martine heeft aangegeven dat ze haar tieten nog steeds beschikbaar stelt voor de promotie van artiesten in en rond Rotterdam. Dit zal ze alleen niet meer doen in naam van Happy Avenue. We vinden het dan ook ontzettend jammer, maar we respecteren haar beslissing 100%! Heel veel zoetsappig succes toegewenst!

Goodbye Martine
Don't worry, be Happy!

Met vriendelijke groetjes,

Sander Carree
Joeri van der Hor
Daniel Baggerman
Erik en de gehele Happy Avenue Crew!

Joeri | 04-05-2007


HAPPY AVENUE QUEENSDAY: 30 april in WaterFront

Op koninginnedag beleeft WaterFront een primeur: Ze opent voor het eerst haar deuren. En aan wie kun je dat beter toevertrouwen dan aan de mensen van Happy Avenue?!

Er wordt groots uitgepakt met een eindeloze lijst aan bands, DJ’s en kunstenaars. En koninginnedag zou koniginnedag niet zijn als er niet ook de nodige hilarische acts zullen verschijnen. We geven nog niet alles prijs maar ooit van een popdraaiorgel gehoord? Of laat je liever je net gekochte tweedehands plaatjes draaien door het DJ-team van Daniel Baggerman en Peter de Koning (Saunawest)?

Voorlopige line-up: Bands: Erik Vandenberge, Mucho Maestro,de Leefstijlers, My Favourite Confession, Spartaco, Harry Merry, Monodrive, Saunawest, The Magic Chords, Needle and the Pain Reaction (Belgie), Feverdream DJ’s: J-ru, Lou-D, Daniel Baggerman, Robert (Punch out), Dj Krypton, REKZR, Pjotr OLM VJ's: VJlantics
Kunstenaars: Miriam Reeders, Femke Wieringa en Jessie Pley. And more to come..............

Van 14.00 to 02.00u zal er oerhollansch gefeest worden in het hartje van Rotterdam op de boomjeskade 15! leve de koningin!

Joeri | 11-04-2007


HAPPY AVENUE PRESENTS: 24 MAART IN DE BEUK!

24 maart opent de Beuk in Barendrecht zijn deuren voor Happy Avenue. De line up is als volgt: A fire from above KITZR & Bad Tempa Rawberries Bomb-shelter Darren Crease De avond wordt afgesloten met leuke plaatjes en veel bier. Komt allen langs, en laat je niet weerhouden door de plek, de nachtbus brengt je terug naar Rotterdam! Later

Martine | 15-03-2007


LIFT drum & bass *Cancel Everything*

Aanstaande vrijdag is het zover. Het door Happy Avenue gesupporte LIFT drum&bass feest in de Baroeg.
Naast de residents Shawn Rubens (die op deze avond zijn 28e verjaardag viert), J-RU en Lou-D zal Heyme, drummer van de post-rockband Solaire een live-drums act verzorgen. Ook de heren visualisten i-Kia en Joeri zullen weer van de partij zijn met een tandje ranzigere en industriëlere visuals dan op de eerste editie.
Meer info, data en routebeschrijving vind je op:www.myspace.com/liftdnb of www.baroeg.nl

Sander&Erik | 23-01-2007


Ter verduidelijking

In het vorige stuk zijn n paar kleine foutjes geslopen. Bij deze ter verduidelijking: In de zaal sluiten Shawn Rubens, J-RU en Lou-D de avond af met een spetterend drum&bass feest!!! BE THERE!!

Martine | 06-12-2006


HAPPY AVENUE 7

Ook in het nieuwe jaar zijn er weer Happy Avenue festivals!
De eerste van 2007 zal plaatsvinden op 12 januari in Waterfront Rotterdam
Bands:
All for nothing (female fronted hardcore)
Fervid (melodieus)
Pourquoi me reveiller (melodieus)
Mummy's a tree (drums en gitaar)
Sanne en ik (zonder sanne)
The Loo (sleaze rock)
De avond sluit af met 'n spetterende drum&bass afterparty
DJ's:
DJ Le Dish
Shawn Rubens
LAU-D
J-Ru
Inavonix
the Punchout Dj's
ART BY:
Atmosphere
Visuals:
VJ Lantics
I-kia

Voor de vrijgezellen onder ons is er een speeddate sessie in het cafe.

damage: 5 euro
Doors open: 2100 uur

Ltrz

Martine | 03-12-2006


Happy Avenue Presents: Localize

Een nieuw concept op een nieuwe locatie. 25 november presenteert Happy Avenue jullie de locale upcomming acts van Solaire, Pourquoi me Reveiller en Bomb-Shelter in The Little Cave in Zevenkamp (Rotterdam). Dit alles opgefraaid met visuals van the VJlantics. Entree is GRATIS!!! Aanvang:21.00

Sander | 04-11-2006


Foto's van HA VI

Ze zijn er weer! Deze keer gemaakt door Marc Nolte. Je vindt ze in de media, maar ook HIERR

Erik | 02-10-2006


Stem op Pourquoi me reveiller!

De band Pourquoi me Reveiller is doorgedrongen tot de halve finales van de Grolsch Grote Prijs van Nederland. Porquoi stond nog op de vorige editie van Happy Avenue en we helpen ze graag aan wat publieksstemmen. Je kunt de band beluisteren en HIER op ze stemmen!

Erik | 25-08-2006


Shawn Rubens & Artech op Dance Valley

Dance Valley Festival vond dit jaar plaats op 14 en 15 juli 2006. Met dik 42.000 man en een stralende zon was het weer een mooi feest. Artech & Shawn Rubens draaiden er op de 433FM-stage, beter bekend als Silent Disco. Op zowel de vrijdag- als zaterdagavond draaiden ze hun gevarieerde set, in totaal goed voor zo’n 4 en een half uur knallen! Via de volgende link kun je de set van de zaterdag op Dance Valley nog een keertje beluisteren.

Beluister ze hier!

Overigens zullen de heren dit jaar ook samen op Lowlands te checken zijn, waar ze de Silent Disco weer op zijn kop zullen gaan zetten!

sander | 04-08-2006


Happy Avenue in de Exit

Geruchten gaan dat de surprise-act van het festival in de Exit iets met vrouwen te maken heeft. En de presentatrice ook. Wordt vervolgd......

sander | 25-07-2006


Onze Sander beroemd???!!!!!

Happy avenue heeft de landelijke 3 voor 12 nieuwsbrief gehaald. Onze held Sander is om reactie gevraagd betreffende het faillisement van Nighttown Rotterdam.
Lees het stuk op www.3voor12.nl

martine | 19-07-2006


HAPPY AVENUE NAAR DE EXIT

Zoals jullie wellicht uit de kranten hebben kunnen vernemen is Nighttown voor onbepaalde tijd gesloten. Happy avenue 6 zal daardoor verplaatst worden naar de EXIT. De line up zal grotendeels hetzelfde blijven. Fist of fury (hardcore), 50 percent off (skatepunk), Mucho Maestro (humba pop)en Pourquoi me reveiller (melancholische rock) zullen de Exit op zijn grondvesten laten trillen. Helaas hebben de jongens van Fire from above om prive redenen afgezegd. Komt allen naar de EXIT en verspreid het rond!!! Tot de 28e!

martine | 19-07-2006


Happy Avenue helpt Dreamfoundation

Afgelopen woensdag heeft Happy Avenue zijn ervaring ingezet voor het goede doel. Happy Avenue hielp bij de organisatie en uitvoering van een wervelende start van een sponosorrit voor de Dreamfoundation, een organisatie die wensen vervult van ongeneeslijk zieke mensen. Happy Avenue verzorgde de beelden en het geluid voor deze avond.... Een impressie van de avond is binnenkort te vinden bij media.

Sander | 02-06-2006


LAATSTE BAND!!!!

De laatste band van Happy avenue part 5 is rond. De band Nicad is n internationale mix van artiesten die afgestudeerd zijn aan het conservatorium. Brave muziek? Dacht t niet, zeker het kijken waard! Zij zullen onze line up versterken op 26 mei 2006 in Nighttown rotterdam. Benieuwd naar de bands? Check the websites: www.nicad.org www.skiptherush.nl www.zoethoud.nl www.disturbance.nl De festivalsite is in de maak!!!!! laterr

Martine | 22-04-2006


Foto's van Johnny Dowd

De eerste serie foto's van het optreden van Johnny Dowd en Bomb-Shelter is hier te bewonderen!

Erik | 04-04-2006


Happy Avenue Part 5

Happy Avenue Part 4 is net achter de rug, maar de bands van de 5e editie zijn al geboekt. Happy Avenue 5 zal plaatsvinden op 26 mei 2006, en de eerste namen zijn: Disturbance (punk), Comatix&Kitzr (hiphop) en Skip the rush (experimenteel).
SOON MORE, Martine

Sander | 29-03-2006


Johnny Dowd

Bij een zeer geslaagd avondje met Johnny Dowd en Bomb-Shelter (Bomb-Shelter naar de States?)hoort natuurlijk een zeer hartelijk bedankje richting alle vrijwiliggers die deze avond op rolletjes deden verlopen! Binnenkort hier de foto's.....

Sander | 27-03-2006


Kasper van Houwelingen

Dat Kasper gitaar kon spelen wisten velen van ons al, maar afgelopen vrijdag liet hij dit wederom zien in het cafe van Nighttown. Kasper: Hulde! Happy Avenue werkt momenteel aan de release van zijn eerste cd, dus hou de site goed in de gaten....

Sander | 27-03-2006


Foto's van HA 3

De foto's van het afgelopen Happy Avenue festival zijn inmiddels ingeplakt. Bekijk ze hier.

Erik | 16-03-2006


Sandra, rust in vrede

Een groot verlies
Woorden schieten te kort
Zo velen kenden haar
Zo velen niet
Wij wensen Ron en alle nabestaanden sterkte bij de verwerking van dit verlies.

Sander | 20-02-2006


Johnny Dowd

24 Maart is het dan zo ver! De nu al legendarische Johnny Dowd doet Nederland aan en Happy Avenue heeft hem naar Nighttown weten te halen. Het optreden zal plaatsvinden in een sfeervol theater en de entree is 10 Euro. Support-act Bomb-Shelter krijgt u er gratis bij. Tot dan....

Bestel kaarten

Sander | 07-02-2006


Weer een groot succes!

Happy Avenue Presents afgelopen vrijdag was weer een succes! Ruim 300 bezoekers deden het festival aan en de geruchten gingen dat er in Rotown geen mens meer te bekennen was.
Happy Avenue bedankt Solaire, Cooper, Cheech Wizard, Cellophane en Vixy voor de toffe samenwerking!
En deze keer is er een speciaal dankwoord richting de DJ's J-RU, Shawn Rubens en Ben DJ, de mannen van de fantastische visuals en uiteraard vergeten we ook de vrijwilligers niet die ook deze editie weer voor ons klaar stonden. Bij deze ontzettend bedankt voor jullie energie en enthousiasme.

Sander | 31-01-2006


De Popunie...

De Popunie (www.popunie.nl) heeft Sander van Happy Avenue gevraagd om plaats te nemen in de jury van de Highschool Music Competition
Wij vatten dit uiteraard op als groot compliment voor ons collectief!

Erik | 27-01-2006


Happy New-Year

De Happy Avenue Crew was te kapot om op tijd een nieuwjaarswens af te leveren. Uit de roes van de feestweek volgt de volgende boodschap op te tekenen: "een gezond en muzikaal 2006". En tot gauw op de festivals!

Erik | 05-01-2006


Line-up voor Happy Avenue III

De derde editie voor ons Happy Avenue festival heeft inmiddels een volledige bezetting. De bands die we mogen presenteren zijn: Solaire, Vixy, Cooper, Cellophane en Cheech Wizard. De DJ's van deze avond zijn Thrasher, J-RU en onze nieuwe telg Shawn Rubens, samen met Ben DJ. Daarnaast zullen er Film Festival Special-visuals te zien zijn. Meer info vind je op de HA III pagina!

Erik | 23-12-2005


Nieuwe DJ's en...foto's!

Happy Avenue is momenteel hard aan het uitbreiden. Zo is er al de nieuwe site en heeft het collectief uitbreiding gekregen van DJ Shawn Rubens en DJ Inavonix. Tevens verwacht Happy Avenue binnenkort een VJ aan jullie te introduceren. Informatie over Shawn Rubens vind je op de Bands-pagina.

edit: Bekijk de prachtige foto's van Daniel Baggerman van het afgelopen festival op de media pagina.

Sander | 19-12-2005


Happy Avenue Presents III

Op 27 januari is het weer zo ver, alweer een Happy Avenue Presents festival. De 3e editie inmiddels, waarop we in ieder geval de bands Vixy en Solaire mogen begroeten. Wie of wat zij doen hoor je binnenkort. En dan volgen de andere bands uiteraard ook.
Aan de site wordt nog steeds gewerkt, dus als je wat nieuws ziet, niet schrikken.

Erik | 12-12-2005


De nieuwe website

Happy Avenue gaat ook met haar tijd mee en daarom hebben we vanaf vandaag een nieuwe website!

Erik | 11-12-2005


Bijgekomen?

Zo! Iedereen weer bijgekomen van het festival? Laat even weten wat je er van vond in ons gastenboek!

Erik | 10-12-2005


Johnny Dowd

Happy Avenue kan met (bijna) 100% zekerheid melden dat gepland staat voor 24 maart 2006...Happy Avenue Presents: Johnny Dowd
Hiermee heeft Happy Avenue een nog onbekende grootheid te pakken die hard op weg is een levende legende te worden. Hij speelde al op Lowlands, en nu, exclusief voor de regio Rotterdam, zal Johnny een optreden gaan geven. Zijn nummers gaan uitsluitend over moord, doodslag, verderfelijkheden en andere rottigheid. Hij speelt een mix tussen Nick Cave, Bob Dylan, Lou Reed, Johnny Cash en Tom Waits. Meer info over hem vind je op www.johnnydowd.com

Erik | 15-11-2005


Foto's van Happy Avenue Presents

De foto's van het afgelopen festival zijn er! Bekijk een prachtige collectie foto's van Erik Franssen in onze foto-sectie. Binnenkort meer over het festival van 9 december a.s. En vergeet niet, je kunt je ten allen tijden opgeven voor een volgend Happy Avenue Presents festival...
Ook zijn er mp3's beschikbaar van Bomb-Shelter en Happy Avenue, te vinden op de bands-afdeling.

Erik | 10-11-2005


Opnamesessie van Bomb-Shelter

Bomb-Shelter heeft vandaag een opnamesessie gehouden met dichter Gijs ter Haar. De CD hiervan wordt geleverd bij zijn nieuwe bundel die in een oplage van 500 stuks wordt uitgebracht. Er zijn ook foto's van, die zijn hier binnenkort te bezichtigen!

Erik | 06-11-2005


Nog zeker 3 festivals

Bands die ook graag op het Happy Avenue Presents-festival willen spelen kunnen zich ten alle tijden opgeven, want volgend jaar zal Happy Avenue nog minstens 3 festivals in Nighttown geven. Stuur een mailtje naar Sander voor meer informatie.

Erik | 04-11-2005


Namen bekend

De namen voor het nieuwe festival zijn bekend: Happy Avenue & friends (every song a different style), Sister Fister (cover punk), Defuse, Diceman, Charly Linch (live drum & bass) en DJ Inavonix & friends (Happy Avenue)

Erik | 02-11-2005


Nieuw festival

Het afgelopen Happy Avenue Presents-festival was zo'n succes dat besloten is een Happy Avenue Presents 2 te geven. De voorbereidingen zijn al begonnen, en naar alle waarschijnlijkheid zal dit festival op 9 december plaatsvinden

Erik | 10-10-2005


Groot succes

Het Happy Avenue Presents festival was een groot succes! Mede door de verkoop van alle kaartjes (en nog meer zelfs) was het een fantastische avond. Binnenkort hier de foto's!

Erik | 02-10-2005


Druk, druk, druk...

Het Happy Avenue collectief is druk bezig met de voorbereidingen voor het Happy Avenue Presents festival in Nighttown.

Erik | 17-09-2005