Wat biedt Happy Avenue ?

1. Promotie
2. Dienstverlening
3. Opnames
4. Line-ups
Promotie

Happy Avenue biedt artiesten de mogelijkheid om hun (artistieke) producten te promoten. Zo beschikt Happy Avenue over goede contacten met diverse radiostations die zendtijd voor Happy Avenue beschikbaar hebben en wordt er momenteel hard gewerkt om naast lokale stations ook de grotere zenders (Rijnmond, Kink FM en 3FM) te benaderen om daar gehoord te kunnen worden.

Iedere artiest die is aangesloten bij Happy Avenue krijgt een vermelding op onze site en wij bieden tevens de mogelijkheid om een eigen site te maken. Verder maken wij op aanvraag promo-filmpjes, T-shirts, posters en flyers. Ontwerp, lay-out en verveelvoudiging gebeurt veelal in eigen beheer. De kosten blijven zo voor iedereen laag.

Dienstverlening

Happy Avenue heeft een (gebundelde) kennis op het gebied van media. Wij hebben kennis van de muziekbranche en van studiotechnische zaken. Zo richten we op aanvraag complete studio's in. Eventueel (juridisch) advies hoort hier natuurlijk ook bij.

Nog niet toe aan een eigen studio? Wij helpen u graag met andere zaken zoals posterontwerp, het regelen van optredens, exposities et cetera.

Opnames

Happy Avenue produceert en creeert een grote diversiteit aan muziek. Zij biedt zowel de sessiemuzikant als de slaapkamermuzikant de mogelijkheid tegen een zeer laag tarief opnames te maken. Veelal gebeurt dit zelfs gratis. Indien gewenst kunnen deze muzikanten zelfs mee op tour met de Happy Avenue band.

Line-ups

Feestje? Maar u weet niet waar te beginnen? Happy Avenue biedt uitkomst. Wij verzorgen gehele line-ups en als het moet regelen we ook het geluid en andere zaken. Wij hebben contacten met diverse Nederlandse dichters, bands en DJ's. Dus wilt u Simon Vinkenoog, een Blues-band en een techno-DJ op één avond? Wij regelen het…